Voor Groepen

Kom heerlijk borrelen of dineren met een kleine of grote groep

Bij Dikke Dries valt er altijd wat te vieren! Dus ben je op zoek naar een gezellige plek om met een gezelschap te borrelen of dineren? Jij zorgt voor de gasten, wij voor de rest.

Vul hieronder het formulier in om te reserveren.

Borrelen 

Onze chef kan voor jullie een op maat gemaakte arrangement samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een walking diner of  (luxe) borrelhappen op basis van een prijs per persoon.

Dineren 

Willen jullie gezellig komen eten met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s én zijn jullie met 8 personen reserveer dan via het onderstaande formulier. Om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen, serveren we voor groepen vanaf 8 personen een chef’s menu.

Prijzen chef’s menu:

  • 2 gangen: € 27,50
  • 3 gangen: € 35
  • Alleen hoofdgerecht: € 22,50

Groepen op vrijdag en zaterdag

Op vrijdag en zaterdag is het (gelukkig) altijd zeer druk bij ons. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat groepsreserveringen op tijd worden aangevraagd. Groepen die zonder reservering langskomen lopen het risico dat er geen plek is. Reserveer dus altijd voor de zekerheid!

 

 

Let op: wij nemen geen vrijgezellengroepen aan! 

Welkom bij De Dikke Dries!

Bij Dikke Dries kan je altijd terecht voor een  gezellige borrel, daar hebben we altijd wel een plekje voor!  Wil je zeker zijn van een plek om te dineren, reserveer dan in de link hieronder. Let op dit geldt alleen voor het eten en niet voor het borrelen.

Make your reservation