Dikke Dries Oost

Welkom in het gezelligste café van Nederland

Het laatste nieuws

Nieuwe Dikke Dries Oost is het gezelligste buurtcafé van Utrecht.

Kom lekker langs voor een borrel of diner en neem plaats in ons gezellige café of verwarmd terras.

Vier je feestje bij Oost, 
Bij Dikke Dries Oost is het mogelijk om op zaterdag een gezellige borrel te organiseren tot ongeveer 60 personen.  Wil je iets leuks organiseren? Bel met Nieuwe Dikke Dries Centrum via 030-2319112 of mail naar reserveren@dikkedries.nl voor meer informatie hierover.

Zakelijke borrel: van dinsdag t/m donderdag tot ongeveer 30 personen is het mogelijk om bij Dikke Dries Oost een gezellige borrel te organiseren. Simpel, met bier en bitterballen of superdeluxe op maat borrels. Stuur een mail en stel je vraag, wij hebben voor iedereen een passend arrangement.

Natuurlijk zitten wij ook op op Facebook, Instagram en Twitter. Dus als je altijd als eerste op de hoogte wilt zijn van nieuwe evenementen, feesten, vacatures en andere zin en onzin...volg ons!

Vismarkt iedere eerste vrijdag van de maand bij Dikke Dries Oost.

Mosselen, oesters, Fruits de mer en goede wijnen. Iedere eerste vrijdag van de maand op het gezelligste terras van Utrecht in Oost.

van 16:30 - 22:00 uur.

Reserveren vooraf gewenst, maar spontaan binnenlopen kan ook!

BBQ Dikke Dries Oost als het lekker weer is slingeren wij de bbq aan en gaan lekker buiten bakken en braden. Natuurlijk met een lekker biertje of roséetje.

van 16:30 - 22:00 uur.

Reserveren vooraf gewenst, maar spontaan binnenlopen kan ook!

Openingstijden Oost

Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 15:00

Foto's

Adres en route

Willem de Zwijgerstraat 31

3583 HB Utrecht

030 2511 878

info@dikkedries.nl