Dikke Dries Centrum

Welkom in het gezelligste café van Nederland

Over  ons

Café Dikke Dries zit sinds 1975 aan het Oudkerkhof en wordt in de volksmond de 'Nieuwe Dikke Dries'genoemd. Al generaties lang wordt er bij 'De Dikke' gesproken van een ervaring die je zowel binnen als buiten Utrecht niet terug vinden kan. Iedereen is hier welkom voor een hapje, drankje en dansje. Dus grijp die unieke kans en kom vooral gezellig langs bij ons aan het Oudkerkhof!
Borrelen met een groep in het centrum van Utrecht? Zie onze arrangementen en de mogelijkheden in het overzicht op deze pagina.

Het laatste nieuws

Agenda:

Donderdag 2 t/m zondag 5 april - Streekbierfestival Utrecht

Maandag 27 april - Koningsdag op het Oudkerkhof

Wekelijks:

Helaas zijn wij in januari op dinsdagen gesloten.

Vrijwel iedere woensdag vind je bij ons vanaf 21:00 'Zing je longen uit je live', karaoke op de Dikke Dries stijl. Kies een nummertje uit de map met ruim 460 sing-alongs en zet de tent op zijn kop.

Elke donderdag gaan we los op de meest foute hitjes tijdens onze studentenavonden.

Op de vrijdag- en zaterdagavond bouwen we het café om tot één grote dansvloer. Onze befaamde avondjes Dikke Dries zijn dan ook onmisbaar geworden voor het Utrechtse nachtleven en moet je een keer hebben meegemaakt!

Wij zenden op woensdagen de voetbalwedstrijden van de Nederlandse teams in de Europa & Champions League uit.

Natuurlijk zijn we actief op Instagram, Facebook en Twitter. Dus als je altijd als eerste op de hoogte wilt zijn van nieuwe evenementen, feesten, vacatures en andere zin en onzin... volg ons!

Werken bij het leukste café van Nederland?
Check dan snel onze vacaturepagina!

Openingstijden Centrum

Maandag Gesloten*
Dinsdag 15:00 - 01:00
Woensdag 15:00 - 01:00
Donderdag 15:00 - 02:00

* Op aanvraag kunnen er besloten borrels of activiteiten ingepland worden

 

Vrijdag 15:00 - 3:00
Zaterdag 12:00 - 3:00
Zondag 12:00 - 20:00

 

Foto's

Reserveren

Iedereen is van harte welkom bij de Nieuwe Dikke Dries. Loop vooral naar binnen of sluit aan op ons sfeervolle terras Kom je met 6 personen of meer? Dan is het fijn als je ons dat even telefonisch laat weten?

Ben je op zoek naar een locatie voor een evenement, borrel of heb je iets leuks te vieren met een grotere groep mensen? Bekijk dan onderstaand overzicht met alle mogelijkheden en onze arrangementen. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen via het formulier onder het arrangementen overzicht."

 

 

Overzicht arrangementen groeperingen

Wil je komen borrelen of heb je een andere vraag?

Adres en route

Oudkerkhof 36

3512 GL Utrecht

030 231 91 12

info@dikkedries.nl